Noutati - AGER - Asociatia Generala a Economistilor din Romania filiala Valcea, constituire, evenimente
www.ager.krimket.ro - AGER filiala Valcea - Asociatia Generala a Economistilor din Romania

AGER Valcea - Asociatia Generala a Economistilor din Romania


Home
Noutati
Evenimente
Forum
Obiective
Statut
Conducere
Structuri teritoriale
  » Newsletter
 » adresa de email valida
Sondaj
Sunteti de acord ca ... ?
DA
NU
         
Meniu


Recomandari:

» DexOnline.ro-DEX neoficial

» DinuMarin.ro

Cotidianul Economistul
Revista de economie teoretica si aplicata
» Editura Economica

» Casa Ana - Predeal - Pensiune, restaurant, market

» Casa Mura - Predeal - Pensiune, Cazare la munte la Predeal

»

  Noutati   - AGER-valcea.ro  » Anunt :
In perioada 18-19 Noiembrie 2017, ora 14:00 vor avea loc Dezbateri consacrate Zilei Economistului in zona Ciunget - Malaia, jud. Valcea - Pensiunea Ciobanelu.

Stimati colegi,
Anul acesta AGER – Filiala Valcea implineste 10 ani de activitate.
Consiliul Director al AGER – Filiala Valcea aduce multumiri comitetului de initiativa de atunci - membrilor fondatori ai AGER – Filiala Valcea (reinfiintata) si va invita sa participati la manifestarile consacrate Zilei Economistului, la nivel de filiala, care vor avea loc anul acesta in zilele de 18 si 19 noiembrie.

Din program:
Ziua a I-a
- Discursul domnului presedinte al AGER - Filiala Valcea – Dr. Marin Popescu;
- Simpozionul: „Convergenta sistemului contributiv al angajatilor din Romania”;
- Inmanarea diplomelor absolventilor cursului intern: „EXPERT NEGOCIATOR IN RELATIA CU PARTENERII SOCIALI”;
- Prezentarea propunerilor de modificare a legislatiei de specialitate;
- Acordarea de distinctii pentru anumiti membri si invitati;
- Discutii interactive despre situatia economica locala, regionala si nationala;
- Cina festiva traditionala;
- Colaj „La multi ani!” (sampanie, tort etc.).
»» »» Detalii despre desfasurare.
  » Anunt :
Manifestarile dedicate Zilei Economistilor 2014, la nivel de filiala, au avut loc duminica, 23 noiembrie 2014, in statiunea Baile Olanesti - Hotel Livadia, cu incepere de la ora 15.00.

În aceeași zi, a avut loc si Adunarea Generală a AGER - Filiala Valcea - aferenta anului 2014 - (in sala de conferinte a locatiei aleasa), cu urmatoarea ordine de zi:
    1. Prezentarea activitatii filialei (raportata la perioada trecuta de la ultima A.G.);
    2. Raportul cenzorului asupra situatiei financiare a filialei;
    3. Aprobarea strategiei asociatiei cu privire la licentiatii in stiinte economice (fara experienta in profesie) care au solicitat sa participe la activitati de voluntariat organizate de AGER - Filiala Valcea , in scopul dobandirii de experienta in specialitate dovedita cu certificat de voluntariat eliberat de AGER - Filiala Valcea in baza legii nr. 78/2014 - reglementarea activitatii de voluntariat in Romania ;
    4. Aprobarea strategiei asociatiei referitoare la sustinerea prin lectori proprii a cursului de expert negociator in relatia cu partenerii sociali si a celui referitor la managementul riscului ;
    5. Diverse : acordul de extindere a colaborarii cu Agentia pentru Finan?area Investi?iilor Rurale (AFIR) - infiintata in anul 2014 prin reorganizarea Agentiei de Pla?i pentru Dezvoltare Rurala ?i Pescuit (APDRP); continuarea colaborarii cu celelalte agentii din plan zonal; identificarea de noi entitati dispuse sa conlucreze cu AGER - Filiala Valcea; analiza sintetica a economiei locale prin prezentarea de date statistice; reliefarea oportunitatilor economice ale judetului; alte masuri organizatorice etc.
  » Anunt :
Consiliul Director al Asociatiei Generale a Economistilor din Romania (AGER) Filiala Valcea invita membrii asociatiei in data de 23 noiembrie 2013, ora 18.00 in aula universitatii Constantin Brancoveanu – Rm. Valcea, pentru a lua parte la dezbaterile consacrate Zilei Economistului.
  » Anunt :
Adunarea Generala a membrilor AGER - Filiala Valcea este convocata pentru ziua de marti 26.03.2013, ora 18.30 la sediul din Rm. Valcea, b-dul N. Balcescu, nr. 39 (in Aula Universitatii Constantin Brancoveanu).

» Pentru detalii click aici.
  » Anunt :
Consiliul Director al Asociatiei Generale a Economistilor din Romania (AGER) Filiala Valcea invita membrii asociatiei in data de 23 noiembrie 2012, ora 19.00 in aula universitatii Constantin Brancoveanu – Rm. Valcea, pentru a lua parte la dezbaterile consacrate Zilei Economistului.
  » Anunt :
    Sedinta Adunarii Generale a membrilor Asociatiei Generale a Economistilor din Romania (A.G.E.R.) - Filiala Valcea va avea loc marti, 08.05.2012, ora 19.00 la sediul A.G.E.R. - Filiala Valcea din loc. Rm. Valcea, b-dul N. Balcescu, nr. 39 (in Aula Universitatii Constantin Brancoveanu).

    Ordinea de zi a Adunarii Generale este urmatoarea:
  1. Prezentarea situatiilor financiare ale filialei aferente anului precedent;
  2. Prezentarea activitatii filialei raportata la perioada trecuta de la ultima A.G.;
  3. Consideratii de actualitate ale economiei judetului Valcea cu implicatii la nivel national;
  4. Analiza unor date statistice referitoare la profesia de economist;
  5. Diverse.

Consiliul Director
In data de 23 Noiembrie 2011, ora 18:30 au avut loc Dezbateri consacrate Zilei Economistului in incinta Universitatii "CONSTANTIN BRANCOVEANU" – Rm. Valcea.
Printre subiecte prezentate remarcam :
- aspecte privind mediul economic actual si economia mondiala ;
- economia si mediul de afaceri romanesc cu plusuri si minusuri ;
- expunerea unui proiect de selectare si valorificare a deseurilor reciclabile, ce aduce beneficii materiale.
Totodata, a fost prezentat modelul de legitimatie personalizata pentru membrii AGER Filiala Valcea.
» Click pentru Detalii despre desfasurare.

  » Anunt :
Consiliul Director al Asociatiei Generale a Economistilor din Romania (AGER) Filiala Valcea invita membrii asociatiei in data de 23 noiembrie 2011, ora 19.00 in aula universitatii Constantin Brancoveanu – Rm. Valcea, pentru a lua parte la dezbaterile consacrate Zilei Economistului.  » Anunt :
Asociatia Generala a Economistilor din Romania - Filiala Valcea organizeaza in zilele de 22 - 23 octombrie 2011 <SEMINARUL DE TOAMNA - 2011>.
Cercul de studii va avea loc in statiunea Olanesti.
Principalele teme aduse in discutie sunt legate de: - fiscalitate;
- implicatiile din punct de vedere economic (la nivelul zonei in care activam) generate de eventualitatea reorganizarii administrative;
- optimizarea si armonizarea proceselor in cadrul companiilor, institutiilor publice si a administratiilor locale prin implementarea conceptului BPM (Business Process Management);
- date statistice.
De asemenea, vor avea loc dialoguri pe diverse subiecte deschise de invitati si de membrii AGER - FILIALA VALCEA.
Cu aceasta ocazie se vor inmana si legitimatiile ce confera calitatea de membru AGER - FILIALA VALCEA.

In data de 05-Mai-2011 membrii Consiliului Director al Asociatiei Generale a Economistilor din Romania ( A.G.E.R.) Filiala Valcea, cu sediul in Rm. Valcea, B-dul Nicolae Balcescu, nr.39, s-au intrunit in sedinta potrivit dispozitiilor statutare. Au avut loc dezbateri care au vizat mai multe aspecte ale economiei zonale prezentandu-se totodata mai multe propuneri.
» Click pentru Detalii despre desfasurare.

In data de 23 Noiembrie 2009, ora 18:30 au avut loc Dezbateri consacrate Zilei Economistului in incinta Universitatii "CONSTANTIN BRANCOVEANU" – Rm. Valcea. Cu aceasta ocazie, in conformitate cu art. 8.3. din statut, a avut loc Adunarea Generala a filialei AGER Valcea. Pe ordinea de zi a Adunarii Generale au fost dezbatute subiecte multiple. Dintre aspecte dezbatute mentionam:
- Analiza realitatii economice la nivelul judetului Valcea;
- Prezentarea activitatii AGER Valcea in perioada 23 noiembrie 2008 -23 noiembrie 2009;
- Precizari despre Formularul 230 privind alocarea a 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul 2008;
- Stabilirea strategiei generale si a programelor filialei, in conformitate cu cele stabilite de Adunarea Generala a AGER;
- Discutii, propuneri, cereri ale unor economisti din judet de intrare in randul membrilor AGER.
» Click pentru Detalii despre desfasurare.


    » In data de 23 Noiembrie 2008 au fost organizate Dezbateri consacrate Zilei Economistului la ora 14.00 in Aula Universitatii "CONSTANTIN BRANCOVEANU" – Rm. Valcea.

CONSILIUL DIRECTOR al ASOCIATIEI GENERALE A ECONOMISTILOR DIN ROMANIA (A.G.E.R.) - FILIALA VALCEA - invita membrii asociatiei in data de 23 noiembrie 2008, ora 14.00 in Aula UNIVERSITATII CONSTANTIN BRANCOVEANU – RM. VALCEA, pentru a lua parte la dezbaterile consacrate ZILEI ECONOMISTULUI. Sunt asteptati si economistii care nu au calitatea de membru al A.G.E.R. De asemenea, pot participa si alte persoane interesate de activitatea economistilor. Vor fi discutii interactive cu privire la mai multe aspecte printre care si cel legat de criza economica mondiala. In acest sens, va fi prezentata (motivat) pozitia A.G.E.R. – FILIALA VALCEA referitoare la impactul provocat de criza economica la nivel national, dar si la nivel de judet.

» Click pentru Detalii despre desfasurare.

  » Istorie :

  » Filiala AGER din Valcea a luat fiinta din intiativa unui mic grup de economisti care, in urma unor adunari, in luna aprilie.2006 au simtit nevoia de a duce mai departe aceasta idee fapt care a avut ca rezultat final constituirea nucleului Filialei Valcea A.G.E.R.
De ce? Pentru a sustine mai bine interesele economistilor, pentru a exista si in Valcea un cerc la care sa apeleze in caz de nevoie, pentru a promova spiritul economic si a sustine idei valabile si folositoare si pentru cei ce nu sunt economisti, dar carora le-ar prinde bine cateva notiuni de economie.

  » In data de 23.02.2007 a avut loc sedinta de constituire efectiva a Asociatiei Generale a Economistilor din România (A.G.E.R.) - Filiala Vâlcea.
În scopul sporirii rolului si eficientei muncii economistilor în procesul dezvoltarii economiei românesti, pentru asigurarea cadrului democratic necesar dezbaterii si formularii concluziilor practice ce izvorasc din viata economica si tinând seama de contextul realitatilor noastre si de experienta mondiala, in data de 23.02.2007 s-a desfasurat în Aula Universitatii Constantin Brâncoveanu, sedinta de constituire a A.G.E.R. – FILIALA VÂLCEA. Initiativa de înfiintare a unei filiale a A.G.E.R. în judetul Vâlcea apartine urmatoarelor persoane care vor avea calitatea de membri fondatori: 1. Patru Ion – domiciliat în Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea; 2. Popescu Marin – domiciliat în Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea; 3. Grigorescu Remus – domiciliat în Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea; 4. Gust Marius – domiciliat în Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea; 5. Gheorghiu Theodor – domiciliat în Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea

  » In luna Mai 2007 s-a finalizat procedura de inscriere a filialei noastre in Registrul asociatiilor si fundatiilor (registrul special aflat la grefa Judecatoriei Rm. Valcea). In acest sens, suntem in posesia unei hotarari judecatoresti legalizata (ramasa definitiva si irevocabila prin nerecurare) unde instanta de judecata a dispus: "Acorda personalitate juridica ASOCIATIEI GENERALE A ECONOMISTILOR DIN ROMANIA - FILIALA VALCEA. Dispune inscrierea asociatiei in Registrul special aflat la grefa Judecatoriei Rm. Valcea.".
Au fost depuse toate inscrisurile necesare la Administratia Finantelor Publice a Municipiului Rm. Valcea in vederea inregistrarii fiscale si evident a implicatiilor ce deriva din acest aspect (detalii - dl. presedinte Marian Popescu).
Au fost contactate televiziunile locale in vederea realizarii unor emisiuni aferente obiectului nostru de activitate (vom participa atat noi dar si personalitati de la centru).
In aceste conditii, se propune ca la proxima sedinta a Consiliului Director (pe care o vom stabili de comun acord) sa discutam si sa luam decizii referitoare la urmatoarele aspecte:
- promovarea imaginii filialei;
- numirea persoanei care se va ocupa de evidenta contabila si de casierie;
- optiunea in ceea ce priveste tinerea evidentei contabile (in partida simpla sau in partida dubla);
- configuratia legitimatiei de membru AGER ;
- stabilirea atributiilor membrilor Consiliului Director, s.a.m.d.Noutati - AGER - Asociatia Generala a Economistilor din Romania filiala Valcea, constituire, evenimente 


Data adaugare : 10.oct.2006
» Nr. vizualizari :    
Ip-ul dvs este :
14-04-2024   |    21:06:09.

www.ager.krimket.ro   Ultima actualizare: Mi. - 15.Noiembrie.2017        >>> Harta site <<<          Recomandati      Newsletter         Contact    


Asociatia Generala a Economistilor din Romania - Filiala Vâlcea
  Sediul: Rm. Vâlcea, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 39 (in incinta Universitatii „Constantin Brâncoveanu”). Cod Postal 240210, www.ager-valcea.roPagina generata in 0.00073 secunde